Šuker na dvodnevnom sastanku

UEFA odlučuje o nastavku europskih natjecanja

17.06.2020.

UEFA odlučuje o nastavku europskih natjecanja
Foto: Getty Images

Izvršni odbor Uefe sastaje se u srijedu i četvrtak putem videolinka kako bi odlučio o nastavku klupskih i reprezentativnih natjecanja.

Videokonferencija Izvršnog odbora krovne europske nogometne organizacije, na kojoj kao član sudjeluje i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, započinje u srijedu u 12:00 sati, a bit će nastavljena u četvrtak u 09:00 sati.

Na dnevnom će redu biti organizacija preostalih utakmica ovosezonskih izdanja Lige prvaka i Europske lige, kao i sustav natjecanja za sljedeću sezonu, a zatim i nastavak natjecanja u Ligi prvakinja i UEFA Ligi mladeži.

Na reprezentativnom će se planu razgovarati o gradovima domaćinima i rasporedu utakmica Europskog prvenstva sljedećeg ljeta, preostalim kvalifikacijskim utakmicama i rasporedu susreta u nadolazećoj Ligi nacija, te ždrijebu europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Osim toga, Izvršni odbor Uefe dogovarat će kalendar i format natjecanja za Europskog prvenstva U-21 i U-19 te Europskog prvenstva za nogometašice U-17 i futsalskih natjecanja.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri