Bilićeva momčad blizu Premiershipa

Kalinić strijelac u pobjedi Rome, Krovinović za bod West Bromwicha

12.07.2020.

Kalinić strijelac u pobjedi Rome, Krovinović za bod West Bromwicha
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski napadač Nikola Kalinić pronašao je put do mreže Brescije, a Filip Krovinović pod vodstvom Slavena Bilića nastavlja borbu za plasman u Premiership.

Brescia je ugostila Romu u sklopu 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva, a gosti su s tri postignuta pogotka osvojili sva tri boda.

Za prvi se pobrinuo Fazio u 48. minuti, a u 62. minuti pogađa Nikola Kalinić nakon utrčavanja u kazneni prostor i asistencije Pereza. Konačnih 3:0 postavio je Zaniolo.

Kalinić je igrao od prve minute, a u 77. minuti zamijenio ga je Džeko. Roma na petom mjestu Serie A ima tri boda više i utakmicu više od Napolija.

Filip Krovinović postigao je svoj treći ovosezonski pogodak u Championshipu, u gostujućem remiju svog West Bromwich Albiona kod Blackburna.

Hrvatski je veznjak momčad Slavena Bilića doveo u vodstvo u 41. minuti, da bi za konačnih 1:1 precizan bio Rothwell sredinom nastavka, a Krovinovića je u 80. minuti zamijenio Robinson.

Tri kola prije kraja natjecanja, drugoplasirani WBA ima tri boda prednosti nad trećeplasiranim Brentfordom, a u sljedećem kolu dočekuje četvrtoplasirani Fulham.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri