Dokapetan Vatrenih u Sevilli

Rakitić: "S Barcelonom nezaboravno, ali vrijeme je za nove izazove!"

01.09.2020.

Rakitić: "S Barcelonom nezaboravno, ali vrijeme je za nove izazove!"
Foto: Getty Images

Barcelona mi priprema oproštaj, posjetit ću momčad i fotografirati se sa svim trofejima koje sam osvojio u proteklom šestogodišnjem razdoblju. Moja je klupska budućnost u Sevilli, uz koju me također vežu drage uspomene. Očekuju me novi izazovi, kaže Raketa.

Ivan Rakitić vraća se u Sevillu! Dokapetan Vatrenih potpisao je četverogodišnji ugovor s klubom u kojem je u troipolgodišnjem razdoblju od siječnja 2011. do lipnja 2014. godine osvojio naslov prvaka Europske lige i postao jedan od cijenjenijih kapetana u klupskoj povijesti.

Rakitić je zaključio uspješnu avanturu u Barceloni s kojom se 2015. godine okitio naslovom europskog prvaka, poslije berlinskog finala Lige prvaka protiv Juventusa (3:1) u kojem je u trijumf svoje momčadi ugradio vodeći pogodak. Rakitić je sa slavnom katalonskom momčadi u šestogodišnjem razdoblju osvojio po četiri naslova španjolskoga prvaka i Kupa Kralja.

“Vraćam se u moju Sevillu”, javio se Ivan Rakitić dok je na zaslonu mobitela pregledavao neodgovorene pozive i poruke svih onih koji su mu htjeli poželjeti sreću na “staroj adresi” u Andaluziji. Prije negoli se priključi pripremama Seville pred novu sezonu španjolskog prvenstva, oprostit će se sa donedavnim suigračima u Barceloni.

“Barcelona mi priprema oproštaj, posjetit ću momčad i fotografirati se sa svim trofejima koje sam osvojio u proteklom šestogodišnjem razdoblju. Bilo mi je jako lijepo, s Barcelonom sam doživio najveće trenutke u mojoj klupskoj karijeri, ali svaka priča ima svoj početak i kraj. Moja je klupska budućnost u Sevilli, uz koju me također vežu drage uspomene. Očekuju me novi izazovi”.

Ivan je propustio predstojeće akcije Vatrenih u Portu i Parizu, ali će svim srcem biti uz reprezentativne suigrače.

“Pozdrav dečkima, vjerujem u njih, znam da će biti pravi. Vidimo se uskoro”, poručio je Raketa.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri