Povratak na terene

Nastavak selektivnih aktivnosti dječaka i djevojčica u nogometnim središtima HNS-a

18.09.2020.

Nastavak selektivnih aktivnosti dječaka i djevojčica u nogometnim središtima HNS-a
Foto: Arhiva HNS

Nastavlja se odigravanje međusobnih utakmica selekcija Nogometnih središta za djevojčice u kategorijama do 13, do 14 i do 15 godina, odnosno za dječake u kategorijama do 13 i do 14 godina

Poslije višemjesečne stanke uslijed pandemije koronavirusa Hrvatski nogometni savez nastavlja provođenje selektivnog programa i odigravanje međusobnih utakmica županijskih selekcija Nogometnih središta za djevojčice u kategorijama do 13 (2008.), do 14 (2007.) i do 15 (2006.) godina, odnosno za dječake u kategorijama do 13 (2008.) i do 14 godina (2007.).

Foto: Arhiva HNS

Selektivni proces HNS-a za djevojčice i dječake koji se provodi kroz međužupanijske utakmice, završne selekcije središta i selektivni turnir središta, u proljetnom dijelu sezone nije proveden zbog pandemije koronavirusa. Selektivni proces u jesenskom dijelu sezone 2020.-2021. provodit će se po zacrtanom planu kroz međužupanijske utakmice u rujnu i listopadu, završne selekcije središta u studenome i selektivni turnir središta za dječake i djevojčice u prosincu.

Foto: Arhiva HNS

U protekla dva tjedna odigrana su prva kola međužupanijskih utakmica u svim središtima HNS-a uz striktno poštivanje epidemioloških mjera, propisanih od strane HZZJ-a i HNS-a (mjerenje temperature, epidemiološki upitnici, nošenje maski...). Selektivni proces dječaka u potpunosti je financiran od strane FIFA Forward 1.0 razvojnih projekata, a selektivni proces djevojčica od strane FIFA Forward 2.0 razvojnih projekata.

Foto: Arhiva HNS

Selektivni proces provode instruktori središta HNS-a za dječake i djevojčice sa županijskim instruktorima i klupskim trenerima.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri