Genoa uvjerljiva protiv Crotonea

Pjaca strijelac, Badelj asistent u debiju za novi klub

20.09.2020.

Pjaca strijelac, Badelj asistent u debiju za novi klub
Foto: Drago Sopta/HNS

Milan Badelj i Marko Pjaca u nedjelju su odigrali prvu utakmicu za Genou i odmah dali značajan doprinos uvodnoj ligaškoj pobjedi.

Genoa je u prvom kolu novog izdanja Serie A na svom terenu pobijedila Crotone 4:1, a u udarnoj jedanaestorici svoje je mjesto pronašao novopridošli Milan Badelj, koji je za Genou potpisao nakon šest sezona provedenih u Fiorentini i Laziju.

Prva dva pogotka za Genou postigli su Destro i Pandev na samom otvaranju utakmice, a potom je na 2:1 smanjio Riviere.
Igrala se 34. minuta kada je na sredini terena Badelj kratko uposlio Zappacostu, koji je probio gostujuću obranu i povisio na 3:1.

Sredinom drugog poluvremena za Genou je debitirao i Marko Pjaca, po dolasku na posudbu iz Juventusa, zamijenivši strijelca Pandeva, a nakon samo sedam minuta provedenih u igri Pjaca je milimetarski preciznim udarcem s desne strane zaključio akciju za konačni ishod.

Badelja je u 68. minuti zamijenio Radovanović, a na klupi za pričuve ostao je treći hrvatski nogometaš u redovima Genoe Petar Brlek. Za Crotone je u samoj završnici nastupio Tomislav Gomelt.

Genoa je visokom pobjedom barem privremeno zauzela sam vrh prvenstvenog poretka, a u drugom kolu odlazi na gostovanje u Napulj.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri