Dobro hrvatsko izdanje u Švicarskoj

Pašalić: "Presretan sam, trebao mi je prvijenac da probijem led"

08.10.2020.

Pašalić: "Presretan sam, trebao mi je prvijenac da probijem led"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mario Pašalić svoj je prvi pogodak za Vatrene postigao u odličnom trenutku - za prijeko potrebnu pobjedu na gostovanju kod Švicarske.

Hrvatski reprezentativci svladali su u St. Gallenu Švicarsku 2:1 te tako uspješno otvorili listopadski raspored, u kojemu se još nalaze domaći ogledi sa Švedskom i Francuskom u Ligi nacija.

"Dobro će nam doći pobjeda uoči utakmica u Ligi nacija, da isperemo gorak okus iz rujanskih utakmica, koje stvarno nisu dobro izgledale, iako je ona u Francuskoj bila nešto bolja. Tada to nije bila hrvatska razina. Mislim da smo sada svi u boljem stanju, više u treninzima i utakmicama. Švicarska je snažna, ali mi smo večeras igrali jako dobro. Samo treba tako nastaviti, sjajno da širimo popis igrača na koje možemo računati, uvijek imamo kvalitetu", ispričao je strijelac pobjedonosnog pogotka Mario Pašalić.

Bio mu je to prvijenac za seniorsku selekciju Hrvatske. "Napokon je stigao prvijenac i presretan sam. Zabijao sam dosta u klubovima, ali trebao mi je prvi pogodak da probijem led u reprezentaciji i drago mi je da je moj pogodak donio pobjedu. Budimir mi je vrhunski vratio povratnu loptu, a ja sam je samo pospremio u mrežu. Vjerujem da će mi ovo dobro doći za nadolazeće utakmice", kaže.

Pašalić je pritom potvrdio kako je podrška s tribina u ovim vremenima posebno vrijedna: "Osjećali smo se kao igramo u Hrvatskoj, hvala našim navijačima na dočeku. Napokon se nogomet pomiče i s te strane, da se publika vraća na stadione, tada je sve puno ljepše".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri