Slijedi teži posao u Grčkoj

Pravi pristup mladih Vatrenih: "Ne pobjeđuje se svaki dan 10:0"

08.10.2020.

Pravi pristup mladih Vatrenih: "Ne pobjeđuje se svaki dan 10:0"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Mladi hrvatski nogometni reprezentativci ubilježili su visoku pobjedu protiv San Marina (10:0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a odmah se okreću gostovanju kod Grčke.

Luka Ivanušec

"Znali smo da će nam utakmica biti lagana uđemo li ozbiljno u nju, i već smo u drugoj minuti postigli pogodak. Sve nam se otvorilo, dalje smo nastavili u dobrom ritmu te je sve završilo lijepom pobjedom. Velika je razlika u kvaliteti. U Grčkoj će biti drugačije nego u Varaždinu, sigurno će se oni sada bolje pripremiti za nas. Očekujemo tvrdu i tešku utakmicu"

Darko Nejašmić

"Rezultat pokazuje da nismo podcijenili suparnika te smo ušli maksimalno ozbiljno u susret, što je izbornik i tražio od nas. Drago nam je da si podižemo samopouzdanje, rezultatom 10:0 ne pobjeđuje se svaki dan. U Grčkoj nas čeka čvršći dvoboj, ali vjerujemo u sebe, vjerujemo da smo dobra momčad i da ćemo otići na Europsko prvenstvo"

Martin Erlić

"Dogovorili smo se u svlačionici da moramo jako ozbiljno početi utakmicu. Takav je nogomet, ako nismo na 100 posto, suparnik nas kazni. Bili smo koncentrirani i sada imamo nekoliko dana za pripremu za Grčku. Moramo se usredotočiti na svoju igru i budemo li pravi, možemo pobijediti. Samo nam pobjeda igra za odlazak na Europsko prvenstvo"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri