Uoči sraza u Grčkoj

Špikić: "Kvaliteta se vidi, a sve je na nama"

12.10.2020.

Špikić: "Kvaliteta se vidi, a sve je na nama"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Dario Špikić, mladi hrvatski nogometni reprezentativac, očekuje sve tri pobjede u preostalim kvalifikacijskim dvobojima za Europsko prvenstvo.

U dobrom raspoloženju mladi Vatreni kreću na kvalifikacijsko gostovanje kod Grčke, koju su u Varaždinu svladali visokim rezultatom 5:0, a dvostruko višim prije četiri su dana svladali San Marino.

"Protiv San Marina htjeli smo pokazati koliko vrijedimo, makar znamo da to nije bila najzahtjevnija utakmica. Grčka je puno bolja, i sigurno neće biti lako kao u Varaždinu", kaže Dario Špikić.

"Nama je veliki motiv što moramo pobijediti u sve tri preostale kvalifikacijske utakmice. Vjerujemo u sebe i idemo utakmicu po utakmicu. Međutim, na svakoj se utakmici možemo okliznuti, stoga moramo biti na sto posto. Sve je na nama, smatramo da smo bolji od ostalih, i tako ćemo se i postaviti", dodao je.

Pozitivna atmosfera u momčadi dodatni je razlog za optimizam u mladoj hrvatskoj reprezentaciji.

"Tek sam se u rujnu priključio momčadi, no kvaliteta se vidi i mislim da možemo do prolaza. Mnoge igrače znam iz omladinskog pogona, znam kakvi su i lakše se uklopiti na treningu i utakmici. Cijela momčad diše pozitivno, i igrači i stručni stožer, sve je baš savršeno", ističe Špikić.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri