Livaković obranio kazneni udarac

Dinamo uzeo bod, Rijeka u zadnjim sekundama ostala bez njega

22.10.2020.

Dinamo uzeo bod, Rijeka u zadnjim sekundama ostala bez njega
Foto: Drago Sopta/HNS

Dinamo i Rijeka odigrali su svoje prve utakmice u natjecanju po skupinama Europske lige, pri čemu je Dinamo osvojio bod, a Rijeka u posljednjim sekundama ostala praznih ruku.

Hrvatski prvak Dinamo na svom je terenu dočekao nizozemski Feyenoord, koji je već u osmoj minuti imao izvrsnu priliku za vodstvo, no vratar Livaković sjajno je obranio udarac Berghuisa s bijele točke.

S druge strane, u posljednjih dvadesetak minuta Zagrepčani su imali igrača više na terenu, nakon isključenja Senesija, no rezultat je naposljetku ostao neriješenih 0:0.

Foto: Drago Sopta/HNS

Početna "nula" stajala je u dvoboju Rijeke i Real Sociedada na Rujevici sve do treće minute sudačke nadoknade vremena, kada je akciju španjolskog predstavnika za pobjedu okončao Bautista Jon, igrač koji je ušao u 85. minuti.

U drugom kolu Dinamo gostuje kod moskovskog CSKA, koji je kod Wolfsbergera odigrao neriješenih 1:1, uz asistenciju Nikole Vlašića za pogodak.

Rijeka će idućeg četvrtka gostovati u nizozemskom Alkmaaru, koji je do prve pobjede u skupini došao na gostovanju kod favoriziranog Napolija (1:0).

Foto: nk-rijeka.hr

Europska liga, Skupina F:
Napoli - AZ Alkmaar 0:1
Rijeka - Real Sociedad 0:1

Europska liga, Skupina K:
Wolfsberger - CSKA Moskva 1:1
Dinamo - Feyenoord 0:0

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri