Nema ozlijeđenih

Dalić: "Vjerujem da Hrvatska može ostvariti svoj cilj"

13.11.2020.

Dalić: "Vjerujem da Hrvatska može ostvariti svoj cilj"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije u Stockholmu, gdje će aktualni svjetski doprvaci odmjeriti snage s domaćom reprezentacijom Švedske.

Hrvatska može ostvariti cilj

"Došli smo odigrati dobru utakmicu, osigurati ostanak u elitnoj skupini, ali nećemo igrati na bod nego na pobjedu. Budemo li igrali na bod, izgubit ćemo. Čeka nas jako, jako težak suparnik - izrazito poštujemo Švedsku, bili su bolji u drugom dijelu zagrebačke utakmice, iako smo mi pobijedili. Neće nam biti nimalo ugodno, no vjerujem u svoju momčad i vjerujem da možemo ostvariti svoj cilj"

Obrana zahtijeva napredak

"Šveđani su me u Zagrebu iznenadili u drugom poluvremenu, kada su bili znatno bolji nego u prvom, makar znamo njihovu kvalitetu. Berg im je lider, Kuluševski se nametnuo, Forsberg je tu - prema naprijed uvijek može netko nešto napraviti. Cilj nam je napokon sačuvati svoja vrata, da budemo bolji u fazi obrane" 

 

Svi spremni za nastup

"Zasad je situacija u redu, nema ozlijeđenih, Priključili su nam se Livaković i Petković i mislim da ćemo moći izvesti najbolji mogući sastav"

"Hrabro srce" na EP-u

"Rekao sam već ranije da želim izbjeći Srbiju jer su oni najbolji i najkvalitetniji od četiri moguća suparnika. Škoti su iznenadili, opet su bili dobri, bili su opet 'hrabro srce'. Treća utakmica u skupini sigurno će odlučivati o prolasku, a Škoti će još biti i domaćini. Ipak, naš je fokus u potpunosti na Švedskoj"

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri