Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Aukcija za zakladu Vatreno srce

Kupite nošeni dres
Vatrenih s utakmice
protiv Portugala!

23.11.2020.
Kupite nošeni dres Vatrenih s utakmice protiv Portugala!
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni su isti primjer slijedili i tijekom nedavnih utakmica protiv Turske i Portugala.

 

Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmica protiv Turske i Portugala dali su svoje dresove s utakmice za aukciju od koje prihod ide u Zakladu vatreno srce. Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život. 

Dresovi s utakmice protiv Portugala dostupni su za ponude na online aukciji do utorka, 24. studenoga u 21 sat na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Početna cijena svih dresova bila je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu, a najvišu cijenu u ovom trenutku dostigao je dres Luke Modrića s iznosom od 1.600 eura.

Svaki dres ima oznaku utakmice Hrvatska - Portugal i potpisao ga je reprezentativac koji ga je nosio. 

Još uvijek je, dakle, moguće uključiti se u aukciju na internetskoj stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia, podržati rad zaklade Vatreno srce i priuštiti sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život!

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Slovenija - Hrvatska

24.03.2021.