Aukcija za zakladu Vatreno srce

Kupite nošeni dres Vatrenih s utakmice protiv Portugala!

23.11.2020.

Kupite nošeni dres Vatrenih s utakmice protiv Portugala!

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni su isti primjer slijedili i tijekom nedavnih utakmica protiv Turske i Portugala.

 

Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmica protiv Turske i Portugala dali su svoje dresove s utakmice za aukciju od koje prihod ide u Zakladu vatreno srce. Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život. 

Dresovi s utakmice protiv Portugala dostupni su za ponude na online aukciji do utorka, 24. studenoga u 21 sat na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Početna cijena svih dresova bila je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu, a najvišu cijenu u ovom trenutku dostigao je dres Luke Modrića s iznosom od 1.600 eura.

Svaki dres ima oznaku utakmice Hrvatska - Portugal i potpisao ga je reprezentativac koji ga je nosio. 

Još uvijek je, dakle, moguće uključiti se u aukciju na internetskoj stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia, podržati rad zaklade Vatreno srce i priuštiti sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri