Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Nastavak borbe s koronavirusom

HNS uplatio 200
tisuća kuna Općoj
bolnici Varaždin

30.11.2020.
HNS uplatio 200 tisuća kuna Općoj bolnici Varaždin
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, uručio je danas u ime Hrvatskog nogometnog saveza 200 tisuća kuna donacije Općoj bolnici Varaždin.

Šuker je ravnatelju Opće bolnice u Varaždinu, Nenadu Kudeliću, donaciju uručio u društvu izbornika Vatrenih, Zlatka Dalića, i člana Izvršnog odbora i predsjednika Nogometnog saveza Varaždinske županije, Nenada Horvatića.

“Ovo je samo nastavak naše inicijative u službi solidarnosti koja za krajnji cilj ima nabavu neophodne opreme i medicinskih potrepština u hrvatskim bolnicama u razdoblju pandemije koronavirusa. Izuzetno nam je drago da možemo pomoći našim zdravstvenim djelatnicima i pacijentima kako bismo što bezbolnije prebrodili ova teška vremena. Zdravlje nam svima mora biti na prvom mjestu.”, rekao je Davor Šuker.

Nenad Horvatić ukazao je na važnost solidarnosti u ovom neizvjesnom razdoblju.

“Situacija u Varaždinskoj županiji primorala nas je pomoći bolničkom sustavu koji je pod pritiskom. Ovim se putem zahvaljujem članovima Hrvatskog nogometnog saveza, još jednom smo pokazali da smo uz naš narod kad je najpotrebnije.”, poručio je Horvatić.

Nenad Kudelić je zahvalio na donaciji Hrvatskom nogometnom savezu.

“Svojim dolaskom čelnici HNS-a pokazali su razumijevanje i važnost podrške sustavu zdravstva u ovim teškim trenucima. Došli su u grad koji niz godina njeguje ljubav prema nogometu, grad koji podupire nogomet i drago mi je da su pronašli sredstva koja će biti namijenjena za nabavku opreme za liječenje COVID-19 bolesnika.”, istaknuo je Kudelić. 

Donacija Općoj bolnici u Varaždinu nastavak je hvalevrijedne inicijative krovne organizacije hrvatskog nogometa, koja je već donirala ukupno milijun kuna za borbu protiv aktualne epidemije novog koronavirusa SARS-CoV-2 bolnicama u pet hrvatskih gradova, Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu, kliničkim bolničkim centrima u Splitu, Osijeku i Rijeci, odnosno Općoj bolnici Pula.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Slovenija - Hrvatska

24.03.2021.