Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Pandemija napravila svoje

Otkazani zimski
kampovi HNS-a za
dječake i djevojčice

03.12.2020.
Otkazani zimski kampovi HNS-a za dječake i djevojčice
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Zimski kampovi reprezentacija Hrvatskog nogometnog saveza za dječake (U-15, U-16, U-17) i djevojčice (U-15, U-17), koji su se tradicionalno trebali održati tijekom prosinca, otkazani su zbog globalne pandemije novog koronavirusa SARS-CoV-2. Iz istog razloga otkazani su i jesenski selektivni turniri nogometnih središta HNS-a za dječake i djevojčice.

 

Otkazivanje aktivnosti logična je posljedica uslijed nepovoljnih aktualnih okolnosti, novih restrikcija i prekida svih natjecanja mladeži i amaterskih liga, s izuzetkom Prve HNL juniora.

Podsjetnika radi, Hrvatski nogometni savez je, poslije višemjesečne stanke uslijed već spomenute pandemije koronavirusa, u rujnu, listopadu i studenom nastavio provođenje selektivnog programa i održavanje međužupanijskih selektivnih utakmica za dječake i djevojčice (U-13, U-14), odnosno završnih selekcija nogometnih središta HNS-a za dječake (U-13, U-14) i djevojčice (U-14, U-16). 

Selektivni proces provodili su instruktori središta HNS-a za dječake i djevojčice sa županijskim instruktorima i klupskim trenerima.

foto: Arhiva HNS

Završna selekcija NS Osijek za djevojčice

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Slovenija - Hrvatska

24.03.2021.