Pogoci u Rusiji i Francuskoj

Vlašić precizan s bijele točke, Bašić zabio Lilleu

14.12.2020.

Vlašić precizan s bijele točke, Bašić zabio Lilleu
Foto: Drago Sopta/HNS

Nikola Vlašić postigao je ligaški pogodak u drugom uzastopnom kolu, a Toma Bašić svojim pogotkom nije uspio spriječiti poraz Bordeauxa.

U sklopu 18. kola ruskog nogometnog prvenstva, CSKA je ugostio Ural te odigrao neriješenih 2:2, a hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu.

Nakon 1:1 u prvom dijelu (Škurin, Egoričev), Vlašić je u 61. minuti realizirao kazneni udarac za novo vodstvo Moskovljana, no u samoj završnici dvoboja Kalinjin osigurava bod gostima.

Kristijan Bistrović u igru je ušao u 79. minuti umjesto Dzagojeva, a trećeplasirani CSKA za vodećim Zenitom Dejana Lovrena zaostaje četiri boda.

Lille je u 14. kolu Ligue 1 pobijedio Bordeaux 2:1, a pogotke za domaćine postigli su Bamba i Fonte. Privremeno izjednačenje Žirondincima donio je Toma Bašić, nakon udarca iz kuta Ben Arfe u 29. minuti utakmice.

Bašić je igrao do 64. minute, a Domagoj Bradarić nije konkurirao za sastav Lillea zbog žutih kartona. Lille je na vrhu poretka bodovno poravnat s Lyonom, a Bordeaux drži 11. poziciju.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri