Obavijest Nogometne akademije

Seminar za licenciranje trenera

15.12.2020.

Seminar za licenciranje trenera
Foto: Drago Sopta/HNS

Nogometna akademija Hrvatskog  nogometnog saveza obavještava klubove 1. i 2. HNL, trenere nositelje UEFA PRO i UEFA A licenci te zainteresirane trenere nositelje ostalih UEFA licenci o održavanju seminara za licenciranje trenera 1. i 2. HNL (seniori i mladež) za natjecateljsku godinu 2020./21.

Zbog epidemioloških mjera i trenutačne zdravstvene situacije u Republici Hrvatskoj te propisanih ograničenja od strane Stožera civilne zaštite RH, ovogodišnji seminar bit će održan putem on-line webinara putem kojih će svaki trener moći preuzeti i pratiti pripremljene sadržaje.

Svaki klub u 1. i 2. HNL obvezan je prijaviti minimalno šest svojih licenciranih trenera (glavni i pomoćni trener seniora, voditelj škole nogometa te treneri juniora, kadeta i pionira).

Cjelovitu obavijest Nogometne akademije i sve informacije o webinaru možete preuzeti OVDJE.

O ostalim edukacijskim seminarima licenciranja za nadolazeću natjecateljsku godinu svi nositelji licenci UEFA B i UEFA A bit će obaviješteni putem svojih županijskih trenerskih organizacija ili putem obavijesti na internetskim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri