Aukcija za Zakladu Vatreno srce

Kupite nošeni dres s utakmice protiv Švedske

15.12.2020.

Kupite nošeni dres s utakmice protiv Švedske
Foto: Drago Sopta/HNS

Tražite savršen božićni dar? Imamo za vas pravu poslasticu! Na stranici www.matchwornshirt.com traje humanitarna aukcija na kojoj se nude nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s nedavne utakmice Lige nacija protiv Švedske u Solni.

 

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni su isti primjer slijedili i tijekom nedavnih utakmica protiv Turske i Portugala i opet prikupili skoro trideset tisuća eura (29.361) na online aukciji organiziranoj za Zakladu Vatreno srce.

Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmica protiv Turske i Portugala, dali su svoje dresove za spomenutu aukciju, a njihova početna cijena bila je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu. Najvišu cijenu dostigli su dresovi Luke Modrića i Matea Kovačića u utakmici s Portugalom, Modrićev u iznosu od 2.900, a Kovačićev od 2.625 eura. Oba su prodana u Kinu, a na aukciji su sudjelovali kolekcionari dresova iz 27 zemalja. Podsjetnika radi, Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Aukcija na kojoj se nude nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s nedavne utakmice Lige nacija protiv Švedske završava u nedjelju, 20. prosinca u 13 sati po srednjoeuropskom vremenu, što znači da imate dovoljno vremena svojim najmilijima omogućiti idealan dar ispod božićne jelke. Svi dresovi su profesionalno dezinficirani izlaganjem ultraljubičastom zračenju, što znači da su s njih uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala, ali su sačuvali sve ostale elemente nošenog dresa, uključujući izvezene zastave Švedske i Hrvatske i datum odigravanja utakmice na prednjoj strani dresa. 

Još uvijek je, dakle, moguće uključiti se u aukciju na internetskoj stranici https://www.matchwornshirt.com/club/croatia, podržati rad Zaklade Vatreno srce i priuštiti sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri