Emotivni trenuci kapetana Vatrenih

Modrić: "Moja energija proizlazi iz ljubavi prema hrvatskom dresu"

28.03.2021.

Modrić: "Moja energija proizlazi iz ljubavi prema hrvatskom dresu"
Foto: Drago Sopta/HNS

Dan poslije velikog jubileja, kapetan Vatrenih Luka Modrić gostovao je na konferenciji za medije te govorio o svojim dojmovima. 

Luka Modrić od subote je samostalni vlasnik rekorda po broju nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Svoju 135. utakmicu odigrao je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, u Rijeci protiv Cipra, a pritom je mogao proslaviti i vrlo važnu pobjedu. 

"U Rijeci sam obilježavao i svoj stoti nastup za reprezentaciju, protiv Finske, ali to nažalost nije dobro završilo. Sinoć mi je opet bio jubilej, i bilo je jako važno doći do pobjede. Sama atmosfera povodom mog nastupa tada je bila puno, puno bolja. Najvažnija su bila tri boda. Utakmica nije bila bajna, nismo odigrali najbolje, ali još je dugačak put pred nama i siguran sam da ćemo igrati bolje. Kvalitetu imamo, moramo se opustiti i uživati", poručio je kapetan.

Na njegovoj proslavi poslije utakmice bilo je i suza, a Modrić ne skriva koliko mu znači igranje u nacionalnom dresu. 

"Uživam u onome što radim. Nije floskula, igranje za svoju reprezentaciju ponos je i čast, pogotovo kada si kapetan. To je ljubav prema hrvatskom dresu, iz nje proizlazi moja energija. Rijeko pokazujem emocije, ali one sinoćnje su dosta rekle o ljubavi s kojom dolazim u reprezentaciju", kaže.

Cjelokupnu konferenciju za medije Luke Modrića pogledajte u prilogu:

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri