Povijesna pobjeda Hrvatske U-21

Moro: "Bez drame očito ne može"

28.03.2021.

Moro: "Bez drame očito ne može"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Kapetan mladih Vatrenih Nikola Moro govorio je na konferenciji za medije poslije vrijedne pobjede nad Švicarskom, ostvarene u uzbudljivoj završnici.

Ne može bez drame

"Čestitam svima, ovo je bila povijesna utakmica. Kontrolirali smo utakmicu sve do zadnjih desetak minuta u prvom i drugom poluvremenu. Dominirali smo, igrali napadački i zasluženo pobijedili. Doduše, da smo vodili samo 1:0, vjerojatno bismo mirnije priveli utakmicu kraju, a kod 3:0 u 80. minuti dogodi se opuštanje, primimo pogodak iz kaznenog udarca, postignemo autogol i sami sebi stvorimo nervozu. Bez drame očito ne može, ali najvažnije je da smo na kraju uzeli sva tri boda"

Problem poslije izmjena

"Ispada da poslije izmjena padnemo, ali ne bih nikoga osuđivao ili kritizirao. Nije lako ući u utakmicu ovako jakog ritma, ovako bitnu, ali bez obzira na sve morali smo mirno privesti utakmicu kraju"

Gristi do zadnje minute

"Nije lako braniti se protiv bilo koga, pogotovo protiv Portugala, ali ni protiv Švicarske u završnici. Najopasnije je po nas bilo kod 3:0, i moramo gristi do zadnje minute, sve dok sudac ne svira kraj"

Momčad razmišljala pozitivno

"Znali smo i prije početka natjecanja da su Portugal i Engleska favoriti te da ćemo Švicarce morati pobijediti. Ova pobjeda puno nam znači, nismo razmišljali ni o čemu drugom. Momčad je razmišljala pozitivno, znali smo poslije Portugala da možemo i moramo bolje"

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri