Junaci protiv Švicarske

Vizinger: "Drago mi je da sam dao doprinos", Kotarski: "Imamo šansu protiv Engleza"

29.03.2021.

Vizinger: "Drago mi je da sam dao doprinos", Kotarski: "Imamo šansu protiv Engleza"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Dominik Kotarski i Dario Vizinger, koji su bili među junacima hrvatske pobjede nad Švicarskom na Europskom prvenstvu U-21, podijelili su svoje dojmove i okrenuli se odlučujućem ogledu s Engleskom.

Dominik Kotarski

"Ovo je povijesna pobjeda, momčad je odigrala dobro i zrelo, naravno da smo svi sretni. Ipak, nismo još ništa napravili, idemo sada protiv Engleza odigrati najbolje što možemo, pa što bude. Od Engleza se možda očekivalo i više u prve dvije utakmice, smatrali su ih i najvećim favoritima za naslov. Imamo šansu, ali moramo se usredotočiti na svoju igru. Mislim da možemo napraviti puno. Naravno da sam bio sretan zbog ukazane prilike, makar je bila neočekivana. Svi se nadamo svojoj šansi, svi daju svoj doprinos, a ne samo 11 igrača"

Dario Vizinger

"Teško se naspavati nakon ovakve utakmice, ali važno je da smo pobijedili. Mislim da smo dobro ušli u susret, postigli smo brzi pogodak. Tada se Švicarska podigla, pritisla nas, ali izdržali smo. U drugom smo poluvremenu opet postigli dva brza pogotka i kontrolirali utakmicu. Međutim, tada je došao pad koncentracije, kod 3:0 željeli smo što prije završiti utakmicu, a Švicarska je postigla dva sretna pogotka. No, ostali smo u igri za prolazak dalje. Što se mog pogotka tiče, znao sam koliko je Moro kvalitetan i kakvu loptu može dati, stvarno je odigrao vrhunski i drago mi je da sam to iskoristio i dao doprinos pobjedi. Engleze smo gledali u obje utakmice, znamo kakve igrače imaju, ali ići ćemo na pobjedu i nemamo što izgubiti"

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri