Odlučivat će detalji

Bistrović: "Nitko ne osjeća umor dok igra za reprezentaciju"

30.03.2021.

Bistrović: "Nitko ne osjeća umor dok igra za reprezentaciju"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Dan uoči utakmice odluke s Engleskom, mladi reprezentativac Kristijan Bistrović prenosi pozitivnu atmosferu koja vlada u redovima Hrvatske U-21. 

Izdržali paniku

"Pobjeda protiv Švicarske podigla nam je raspoloženje, ali znali smo i prije prvenstva da imamo kvalitetu igrati sa svima te smo vjerovali da možemo proći skupinu. Malo smo zakomplicirali na kraju utakmice sa Švicarskom, bilo je panike, ali pokušali smo podići jedni druge, da si ne dopustimo primanje još jednog pogotka čime bismo izgubili sve što smo postigli. Jako smo sretni što smo uspjeli izdržati i sačuvati tu povijesnu pobjedu i sada smo usredotočeni na Engleze"

Englezi ostaju opasni

"Sigurno su podbacili, za njih je veliko razočaranje ne osvojiti bod u prve dvije utakmice jer bili su favoriti skupine i cijelog Europskog prvenstva. Pokazalo se koliko je naša skupina kvalitetna i ne smijemo se dati zavarati, većina Engleza igra Premiership i standardni su u svojim klubovima. Čeka nas teška i tvrda utakmica, ali vjerujem u nas"

Umor 

"Naporno je, poslije stanke zbog koronavirusa igra se neprestano, praktično bez treninga, ali svi smo navikli. Nitko ne osjeća umor dok igra za reprezentaciju, pogotovo velike utakmice na velikim natjecanjima"

Odlučuju detalji 

"Ovo je skup najboljih i u svakoj utakmici odlučuju sitni detalji, jedna ili dvije pogreške. Tako će biti i sutra, Englezi će biti motivirani, ali ne mogu biti motiviraniji od nas. Znamo kakva nam je ovo prilika i dat ćemo sve od sebe na terenu"

Važan i drugi dvoboj u skupini 

"Ima puno kombinacija, ali ne trebamo se opterećivati drugim rezultatom, treba odraditi svoj dio posla pa vidjeti kako će se situacija posložiti"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri