Stručna pojačanja

Kovač stožeru pridružio Jukića i Ujevića

12.12.2013.

Kovač stožeru pridružio Jukića i Ujevića
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač pojačao je svoj stožer s još dva stručnjaka.


Dr. Igor Jukić, profesor na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, preuzet će brigu o kondicijskoj pripremi hrvatskih reprezentativaca, a stručnom stožeru priključit će se i trener Branimir Ujević, inače dugogodišnji predavač na HNS-ovoj Nogometnoj akademiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast biti dio ove ekipe iz dva razloga - prvi je veličina natjecanja i sportski izazov, a drugi struktura stručnog stožera koji je sačinjen od vrhunskih stručnjaka visokih ljudskih vrijednosti", kazao je dr. Igor Jukić.

"Zahvaljujem se izborniku Niki Kovaču na povjerenju i prilici da sudjelujem u ovom projektu. Već sam imao priliku surađivati sa svakim članom stožera i veselim se izazovu kakav predstavlja Svjetsko prvenstvo", izjavio je Ujević koji je kao pomoćni trener u kadetskoj reprezentaciji već radio s reprezentativcima poput Lovrena, Badelja, Perišića i Vide.

Uz izbornika Niku Kovača, u stručnom stožeru reprezentacije su od prije treneri Robert Kovač i Goran Lacković te trener vratara Vatroslav Mihačić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri