Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Vrijedna obljetnica

Video: HNTV slavi
pet godina emitiranja

22.04.2021.
Video: HNTV slavi pet godina emitiranja
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatska nogometna televizija danas slavi svoj peti rođendan. Prije pet godina, 22. travnja 2016. godine, počelo je emitiranje nogometnog kanala koji je s vremenom postao uvažavan na svim razinama.

 

A zašto? Zato što se HNTV jednakom strašću posvetila najboljim igračima koje Hrvatska ima u A reprezentaciji i onima u županijskim ligama, koji “najljepšu igru” u prvom redu doživljavaju kao razonodu i zabavu, koliko god njihove “male” utakmice doživljavali silno važnima.

foto: HNS

Hrvatska nogometna televizija stručno i detaljno prati sve hrvatske prvoligaše, pogotovo kroz emisiju “Treće poluvrijeme”. Hrvatski nogometni kup bio je jedan od zaštitnih znakova HNTV-a, u čijem je programu bio od prvih kola do velikih finalnih susreta. HNTV veliku pažnju posvećuje i drugoligaškom nogometu, a kroz emisiju “HNTV šesnaesterac” veliki prostor daje trećeligaškom nogometu i mlađim uzrastima, ali i ženskom nogometu koji je vrlo često i reprezentativno bio zastupljen u njihovom programu.

Emisija “4 plus 1” s vremenom je postala najbolja reklama za hrvatski futsal koji je uvijek na HNTV-u imao posebno mjesto, pogotovo kad je u pitanju hrvatska futsalska reprezentacija. U posljednje vrijeme veliku popularnost postigao je novi format HNTV-a, podcast “Utakmicu po utakmicu”, koji na jedan drukčiji, ležerniji način, prati događanja u hrvatskom nogometu. Osim što se u proteklom, petogodišnjem razdoblju, može pohvaliti s više od 600 izravnih prijenosa, HNTV je ponosan i na mnogobrojne dokumentarne filmove.

foto: HNS

Hrvatski nogometni savez od prvog je dana čvrsto stao uz projekt HNTV-a, s velikim razumijevanjem novog medijskog prostora za hrvatski nogomet.

“Čestitam vam na ovoj lijepoj obljetnici i činjenici da ste uspjeli u onome što i jest poanta televizije, da uđe u sve domove i osim izravnih protagonista na terenu, animira i njihove roditelje, bake, djedove, tetke, rođake… Zahvaljujem se HNTV-u na praćenju futsala, ženskog nogometa, svog onog programa koji je komercijalnim televizijama ili preskup, ili nedovoljno primamljiv. Zato je HNTV tu, da se pozabavi svim problemima koji tište ljude u malim sredinama, da posveti pažnju tim nogometašima, objavi izvještaje s njihovih utakmica. To je zlata vrijedno za sve nas koji radimo u hrvatskom nogometu i zbog toga će HNTV uvijek imati maksimalnu podršku Hrvatskog nogometnog saveza.”, poručio je predsjednik HNS-a, Davor Šuker.

Izvršni direktor HNS-a, Marijan Kustić, također hvali HNTV.

“HNTV se pokazao kao odličan projekt, koji je ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj uspio približiti nogomet na svim razinama, od A reprezentacije do najmlađih uzrasta. Drago mi je da HNTV velik značaj daje amaterskim igračima i klubovima koji se natječu u nižim ligama, što je prije bilo nezamislivo. Naravno da svim igračima i ljudima u tim klubovima to jako puno znači, velika je stvar kada znaju da netko prati njihov trud i zalaganje.”, rekao je Marijan Kustić.

foto: HNS

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Armenija

01.06.2021.

Gradski stadion, Velika Gorica