Na zadovoljstvo izbornika

HNS potvrdio Tivoli Ecoresort za kamp reprezentacije

18.12.2013.

HNS potvrdio Tivoli Ecoresort za kamp reprezentacije

Hrvatski nogometni savez potvrdio je kamp u kojem će boraviti hrvatska reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva 2014. godine.

Konačnim dogovorom s Tivoli Ecoresortom uspješno je okončana procedura biranja kampa u kojem će tijekom nastupa na SP-u biti smještena reprezentacija Hrvatske.

Tivoli Ecoresort luksuzni je hotelski kompleks s pet zvjezdica smješten pored ribarskog naselja Praia do Forte u regiji Bahia, 80-ak kilometara udaljen od Salvadora i 50-ak minuta od zračne luke Luís Eduardo Magalhaes iz koje će reprezentacija putovati na utakmice u Sao Paulo (1500 km), Manaus (2688 km) i Recife (705 km).

Tivoli je od početka bio prvi izbor stručnog stožera na čelu s izbornikom Nikom Kovačem, a rukovodstvo Saveza promptno je reagiralo i rezerviralo ovaj kompleks prije drugih zainteresiranih saveza. Trening igralište udaljeno je tri minute vožnje, a reprezentativci će u hotelu imati vrhunske uvjete, od smještaja do izbora aktivnosti u slobodno vrijeme.

Uz vrhunski smještaj, Tivoli je zadovoljio želje stručnog stožera u smislu zemljopisne lokacije i klimatskih uvjeta.

"Momci će imati odličan smještaj i sjajne uvjete za rad tijekom boravka u Brazilu. Tivoli je naša želja od početka, hvala Savezu što je brzo reagirao. Drago mi je da smo rano riješili pitanje smještaja i to na ovako kvalitetan način, sada se možemo koncentrirati na planiranje priprema svjesni da ćemo u Brazilu imati idealne uvjete za rad", zadovoljan je odabirom Tivolija izbornik Niko Kovač.

"Znam iz igračkog iskustva koliko je važno imati kvalitetan smještaj tijekom velikih natjecanja, pa smo zato htjeli izborniku Kovaču i reprezentaciji izaći u susret rezerviranjem jednog od najboljih kampova u Brazilu. Siguran sam da smo izborom Tivolija ispunili jedan od važnih preduvjeta za dobar nastup i rezultat reprezentacije na Svjetskom prvenstvu", komentirao je dogovor s Tivolijem predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Nakon inspekcije kampova u kojoj smo bili tijekom boravka u Brazilu, nismo niti u jednom trenutku dvojili da je Tivoli idealan izbor za Hrvatsku i drago nam je što smo se s ljubaznim domaćinima brzo i efikasno dogovorili oko svih detalja. Time smo riješili jednu važnu stavku u planiranju priprema, a nastavit ćemo biti maksimalna potpora izborniku i stožeru u tehničkom, logističkom i administrativnom aspektu pripremanja za nastup na Svjetskom prvenstvu", izjavio je izvršni predsjednik Damir Vrbanović.

 

 

 

 

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri