Hat-trick Rebića

Pogoci, asistencije, pobjede: Izvanredna večer Hrvata u Italiji

12.05.2021.

Pogoci, asistencije, pobjede: Izvanredna večer Hrvata u Italiji
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometaši u Serie A bili su izrazito efikasni u dvobojima 36. kola, a predvodio ih je Ante Rebić s tri pogotka i jednom asistencijom.

U srijedu navečer odigrane su utakmice 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva, a najuvjerljiviji je bio Milan, koji je na gostovanju kod Torina pobijedio čak 7:0.

Posljednja tri pogotka za crveno-crne postigao je Ante Rebić, koji je prethodno ubilježio i jednu asistenciju. Hrvatski je napadač igrao do 80. minute, kada ga je zamijenio upravo Mario Mandžukić.

U strijelce se upisao i novopečeni prvak Italije, Marcelo Brozović, koji je postigao vodeći pogodak Intera u domaćem srazu s Romom. Precizan je bio u 11. minuti, a Inter je pobijedio 3:1. Brozović je igrao od početka do kraja, a Ivan Perišić igru je napustio u 59. minuti.

Foto: Drago Sopta/HNS

Mario Pašalić pogodak je postigao u pobjedi Atalante nad Beneventom, samo osam minuta po svom ulasku u igru u 59. minuti. Momčad iz Bergama slavila je rezultatom 2:0. Boško Šutalo ostao je među pričuvama.

Genoa je istim rezultatom na gostovanju pobijedila Bolognu, pri čemu je Milan Badelj asistirao Zappacosti za vodeći pogodak nakon 13 minuta igre. Međutim, ubrzo je morao izaći iz igre, a Marko Pjaca odradio je završnih desetak minuta.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri