Mladi Vatreni fokusirani na četvrtfinale

Moro i Vušković: "Španjolci su favoriti, ali..."

25.05.2021.

Moro i Vušković: "Španjolci su favoriti, ali..."
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Mladi reprezentativci Nikolo Moro i Mario Vušković podijelili su svoja razmišljanja na okupljanju uoči sraza sa Španjolskom.

Nikola Moro

"Sretan sam da se opet okupljamo, a iako je kraj sezone svi smo maksimalno koncentrirani i željni dobrog rezultata. Imamo nekoliko dana za pripremu i analizu Španjolske, oni su jedni od favorita i vrhunska momčad, no mi idemo na pobjedu. Neopisiv je osjećaj bio postići onakav pogodak minutu prije kraja zadnjeg kola, to je bio veliki uspjeh za nas i za Hrvatsku, bili smo ponosni i sretni"

Mario Vušković

"Znamo da su Španjolci možda i favoriti cijelog natjecanja. Ipak, vidjeli smo da možemo i nadamo se plasmanu u polufinale. Biuk će pokazati na terenu da se nikoga ne boji i vjerujem da će se na prvim treninzima dokazati izborniku. Znali smo da je vrhunski igrač, trebao mu je samo taj iskorak, nekoliko utakmica u seniorskom nogometu, i iskoristio ih je na najbolji mogući način. Zadovoljan sam sezonom, moj je fokus na Hajduku i pogotovo sada na Hrvatskoj U-21, pa ćemo na kraju vidjeti što će biti"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri