Hrvatska protiv Španjolske

Bišćan: "Svjesni smo da imamo veliku priliku"

25.05.2021.

Bišćan: "Svjesni smo da imamo veliku priliku"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Izbornik Hrvatske U-21 Igor Bišćan najavio je početak priprema svojih nogometaša za četvrtfinale Europskog prvenstva, 31. svibnja u Mariboru protiv Španjolske.

Mladi Vatreni po prvi su puta u povijesti prošli skupinu Europskog prvenstva, a u borbi za polufinale snage će odmjeriti s aktualnim prvacima Španjolcima.

"Oni su godinama su dominantni u ovom uzrastu, osvajaju prvenstva ili su u finalu. Ova je generacija također jako dobra i jedni su od favorita za finale. Dobro smo ih proučili, znamo s kime imamo posla, ali vjerujemo u sebe i svjesni smo da imamo veliku priliku. Dečki je neće samo tako propustiti", najavio je izbornik Igor Bišćan.

Na okupljanju Hrvatske U-21 govorio je i o suradnji s izbornikom A-reprezentacije Zlatko Dalićem, promjenama u igračkom kadru, novom licu u reprezentaciji, problemima s realizacijom, prognozi finala Lige prvaka te kandidatima za seniorsku nacionalnu vrstu.

"Četvrtfinale je veliki uspjeh, no ne planiramo otići u Maribor i uživati u tome što smo napravili. Napravit ćemo sve što možemo da odemo što je dalje moguće", istaknuo je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri