Engleska izrazito jaka, ali...

Sluga: "Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj"

27.05.2021.

Sluga: "Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj"
Foto: Drago Sopta/HNS

Simon Sluga po prvi se puta s Vatrenima priprema za veliko natjecanje - u lipnju će se na Otok vratiti u dresu nacionalne selekcije.

Simon Sluga kroz dvije je posljednje sezone u Luton Townu dobro upoznao engleski nogomet, a Hrvatska će na europskoj smotri igrati prvu utakmicu upravo protiv Engleza.

"Sigurno će se htjeti pokazati pred svojim navijačima, ali naravno da hrvatska reprezentacija ima svoje mjesto u svijetu. Polufinale iz Rusije sigurno će im biti dodatan motiv, a imaju strašno jaku momčad i jedni su od glavnih favorita za naslov. Međutim, i nama će to biti motiv, da izvučemo još više od sebe, kao i uvijek u teškim trenucima", poručuje.

Pripreme hrvatske reprezentacije počele su u utorak, a prijateljstva među čuvarima mreže ne nedostaje, kako na terenu, tako i izvan njega.

"Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj, ove su pripreme ostvarenje svih mojih snova. Reprezentacija je uvijek imala dobra iskustva na pripremama u Istri i drago mi je da smo ovdje. U siječnju mi se rodio sin, doživio sam lijepe trenutke s obitelji kod kuće - to mi je bio najbolji odmor uoči priprema za Europsko prvenstvo", naglasio je Sluga.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri