Hrvatska može daleko

Kramarić: "Spreman sam, motiviran, pun energije i želje"

29.05.2021.

Kramarić: "Spreman sam, motiviran, pun energije i želje"
Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon sjajne klupske sezone, Andrej Kramarić uživa u zasluženim pohvalama, ali ne skriva velika očekivanja od nadolazećeg izazova u hrvatskom dresu.

Po obaranju Hoffenheimovog rekorda po broju bundesligaških pogodaka u jednoj sezoni, Andrej Kramarić priprema se za novo veliko natjecanje, Europsko prvenstvo. 

"Naravno da je super osjećaj vratiti se u reprezentaciju, biti ponovno s dečkima - ne vidimo se često, a sada možemo pokušati napraviti nešto veliko. Motivirani smo i nadam se da ćemo ostvariti ono što pokušavamo. Ja se uopće ne osjećam umorno, bez obzira na isprekidanu sezonu; nisam umoran, nego spreman, motiviran, pun energije i želje da nastavim tamo gdje sam stao", kaže.

Velike je pohvale nakon završetka jedne od najboljih sezona u karijeri dobio i od svog bivšeg trenera Nagelsmanna, a statistike ga svrstavaju u vrh modernog hrvatskog nogometa. Koliko može s Vatrenima ovoga ljeta?

"Teško je predvidjeti koliko daleko možemo dogurati. Moramo biti realni i reći da trenutačno ima puno boljih momčadi od nas, a mi smo potencijalno dobra momčad koja može napraviti čudesan rezultat, a može i ispasti u skupini. U sportu je uvijek potrebna i sreća, nadam se da će biti uz nas, ali osjećam da smo motivirani. Možemo mnogo, a ono pravo treba pokazati na terenu, a ne za stolom", istaknuo je Kramarić.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri