Mlade snage

Ivanušec: “Badelj je nogometni doktor”

08.06.2021.

Ivanušec: “Badelj je nogometni doktor”
Foto: Drago Sopta/HNS

Iza Luke Ivanušeca je upečatljiv nastup za Hrvatsku na Europskom prvenstvu U-21 reprezentacija, sada ga čeka nova zadaća u A reprezentaciji. Pritom, iskusni članovi Vatrenih hvale njegove kvalitete i pristup.

 

Kako gledaš na svoju ulogu u momčadi, ali i na ovom Euru?

"Momčad je onakva kakvu sam očekivao. Top igrači na vrhunskoj razini. Uloga? Treniram, radim i vidjet ću kako će i što izbornik odlučiti.”.

Nadaš li se nekoj ozbiljnijoj ulozi?

"Spreman sam ako dođe do toga da trebam igrati, ali opet, tu su igrači koji su već dugo u reprezentaciji. Svjestan sam toga da sam ovdje prvi put. Stvarno ne mogu reći hoću li dobiti minutažu ili ne. To je na izborniku. Pričali smo, rekao je da sam ovdje i da ne moram nigdje žuriti, da moje vrijeme tek dolazi i da ćemo vidjeti. Neka samo treniram i radim.”.

Badelj ga je nahvalio, a Luka uzvratio istom mjerom.

“Najprije moram reći da je Miki sjajan čovjek. Daje savjete, ima puno iskustva... On je igrač kojem doslovno Gvardiol i ja ne možemo uzeti loptu. Kad on primi loptu, nemamo ga više što napadati. On uvijek ima rješenje. Baš je pravi nogometni doktor.”.

Kakav je osjećaj ući u svlačionicu reprezentacije, a tamo te dočeka Luka Modrić? Je li bilo treme?
 
"Bilo je u početku, ali dobro smo se uklopili i svi su nas dobro prihvatili tako da je trema svakim danom sve manja i svakim danom je sve bolje i bolje.”.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri