Nada se reprizi scenarija

Rebić: "Nema kalkuliranja, na pobjedu u svakoj utakmici"

09.06.2021.

Rebić: "Nema kalkuliranja, na pobjedu u svakoj utakmici"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ante Rebić, napadač talijanskog Milana i hrvatske reprezentacije, gostovao je na konferenciji za medije dva dana prije početka Europskog prvenstva.

Izabranici Zlatka Dalića u Rovinju odrađuju završne treninge uoči odlaska u London na svoju prvu utakmicu na nadolazećem Europskom prvenstvu, na Wembleyju protiv Engleske.

"Dobro se pripremamo, analizirali smo utakmicu u Belgiji, vidjeli neke svoje nedostatke i pokušavamo ih sanirati. Osim toga, svaki dan analiziramo i Engleze. Nismo previše riječi trošili na sustav natjecanja, želimo li doći daleko morat ćemo kad-tad naići na neku jaku reprezentaciju. Stoga, kao i na Svjetskom prvenstvu, nema nikakvog kalkuliranja. Idemo pokušati pobijediti u svakoj utakmici", ispričao je Ante Rebić.

Kako će se Hrvatska suprotstaviti Engleskoj, i nada li se Rebić novim pogocima za reprezentaciju?

"Što se pozicije tiče, svi smo složni - svatko će igrati što mu izbornik kaže i nemamo se što žaliti oko toga. U Milanu sam u izostanku Ibrahimovića igrao čistu špicu, dobro se snalazim na toj poziciji i budem li to igrao, neće biti nikakav problem. U Rusiji sam, primjerice, postigao samo jedan pogodak, a otišli smo do finala - odmah bih potpisao isti scenarij i ove godine. Ja sam spreman, makar sam imao problema s listom. Nije ništa ozbiljno", naglasio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri