Otvore li Vatreni dobro turnir...

Bradarić: "Svi idu sto posto, a izbornik odlučuje tko će u prvi plan"

09.06.2021.

Bradarić: "Svi idu sto posto, a izbornik odlučuje tko će u prvi plan"
Foto: Drago Sopta/HNS

Jedan od kandidata za lijevu stranu Dalićeve momčadi, Domagoj Bradarić, odgovarao je u srijedu na pitanja predstavnika medija.

Domagoj Bradarić priključio se Vatrenima nakon četvrtfinala Europskog prvenstva U-21, zajedno s Lukom Ivanušecom i Joškom Gvardiolom.

"Odradili smo nekoliko treninga s prvom momčadi; svi idu sto posto, a sada već radimo na taktici. Radim kao i svi ostali, a na izborniku je odluka tko će u prvi, a tko u drugi plan. Na lijevoj strani kvalitetni smo i Barišić i Gvardiol i ja, cijenimo se i nadamo se svojoj prilici", rekao je.

Hrvatsku na Europskom prvenstvu očekuju dvoboji s Engleskom, Češkom i Škotskom, a Vatreni ističu kako je osnovni cilj proći skupinu.

"Prva utakmica jako je važna, ali nije presudna. Može se proći čak i s trećeg mjesta, svega može biti. No, otvorimo li dobro turnir, poslije je sve moguće. Ne sjećam se puno hrvatskog gostovanja na Wembleyju 2007. godine, ali svaka čast Luki Modriću da još uvijek drži tako visoku razinu, na svakoj utakmici i treningu. Čast je igrati s njime i nadam se da će tako igrati još neko vrijeme", kaže Bradarić. 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri