Englezi mladi, dobri, brzi i agresivni

Kovačić: "Znamo da se od nas puno očekuje, treba ostati mirne glave"

11.06.2021.

Kovačić: "Znamo da se od nas puno očekuje, treba ostati mirne glave"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mateo Kovačić odlazi na EURO 2020 nakon što je po četvrti put osvojio Ligu prvaka, a prvi izazov na novom velikom natjecanju upravo su "njegovi" Englezi.

Hrvatska i Engleska sastaju se u nedjelju u 15:00 sati po hrvatskom vremenu, a Mateo Kovačić tada će snage odmjeriti s nekolicinom klupskih suigrača iz europskog prvaka Chelseaja. 

"Očekuje nas jako teška utakmica, Englezi su mladi, dobri, brzi i agresivni. Igraju kod kuće, navijači očekuju mnogo, ali mi smo spremni. Dobro se pripremamo. Engleski reprezentativci iz Chelseaja i ja poželjeli smo si poslije osvajanja Lige prvaka sreću i na Wembleyju, kada ćemo se vidjeti na suprotnim stranama, kada će se svako boriti za svoju zemlju", rekao je.

Motiva među Vatrenima ne nedostaje, a uspjeh iz Rusije visoko je postavio letvicu navijačkih očekivanja. 

"Na svakom treningu svaki igrač daje sve od sebe. Ovo je za nas veliki turnir i znamo da se i od nas puno očekuje. Najvažnije je ostati mirne glave, usredotočen na prvu utakmicu i idemo po pobjedu, koja bi nam dala veliki 'poguranac' za ostale utakmice. Ja ću opet dati sve od sebe, kao i uvijek", istaknuo je Mateo Kovačić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri