Mentorska komisija KNS HNS-a

Šesti seminar sudaca Osnovne razine

19.06.2021.

Šesti seminar sudaca Osnovne razine
Foto: Arhiva HNS

U organizaciji Mentorske komisije KNS HNS-a u prostorijama istog odjela i na terenima NK-a Sesvete održan je šesti seminar sudaca “Osnovne razine”.

Program seminara u cijelosti je sprovela Mentorska komisija KNS HNS-a sa stručnim suradnicima. Seminaru je nazočilo šezdesetak sudaca četvrte skupine, koji su prethodno zadovoljili na regionalnim provjerama. Polaznici seminara trebali su prezentirati osobno inicijalno stanje, a kako bi dokazali spremnost napredovanja na liste Treće HNL, morali su biti uspješni na testiranjima. Tijekom održavanja seminara svi sudionici pridržavali su se propisanih epidemioloških mjera.

Ciljevi i zadaci seminara bili su unaprijediti polaznike seminara stručnim savjetima i nadzorom, prezentirati informacije vezane uz napredovanje u treću skupinu sudaca, informirati suce o programima treninga, sportske prehrane i prevencije ozljeda nogometnih sudaca, ukazati na prilagodbu standardima viših liga (uočavanje trenutnih nedostataka) i edukacijsku primjenu pravila nogometne igre (PNI).
 
Polaznici seminara tijekom istog su odradili testiranja iz poznavanja pravila nogometne igre (on line testiranje iz PNI), fitness test – (SDS) A lista i fitness test – (ARIET) B lista.

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri