Propuštena prilika za četvrtfinale

Dalić: "Dali smo sve od sebe, ali Španjolska kažnjava svaku neopreznost"

28.06.2021.

Dalić: "Dali smo sve od sebe, ali Španjolska kažnjava svaku neopreznost"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić obratio se predstavnicima medija poslije uzbudljivog okršaja sa Španjolcima u osmini finala Europskog prvenstva, u kojemu je Furija slavila 5:3 nakon produžetaka.

Kažnjene pogreške 

"Mislim da smo se puno potrošili trčanjem u prvom poluvremenu, koje nije urodilo prevelikim plodom. Španjolska je imala svoje šanse, koje nije iskoristila, a mi smo se uspjeli vratiti u utakmicu, no napravili smo dvije - tri velike greške. Španjolska je velika momčad koja kažnjava svaku neopreznost, svako ispadanje iz sustava"

Propuštena prilika

"Presudila je naša neiskorištena šansa na početku produžetaka, kod 3:3, i da smo tada postigli pogodak bilo bi drugačije. Španjolcima čestitam na pobjedi i na prolazu, a svojim dečkima na onome što su dali tijekom utakmice. Igrali smo protiv velike momčadi koja je igrala dobro"

Tuga

"Tužan sam jer smo izgubili i ispali poslije povratka nakon 3:1, tužan sam zbog navijača koji su nas pratili, tužan sam zbog igrača koji su u 120 minuta dali sve od sebe. Nakon izjednačenja nismo uspjeli sačuvati tu energiju, nakon pet minuta produžetaka smo pali"

Oršićev ulazak

"Oršić je unio živost, dobro je reagirao i jako sam zadovoljan njegovim ulaskom. S pravom je ušao u momčad i donio inicijativu i prevagu. Dobro je odigrao"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri