Podrška čelnika Fife i Uefe

Infantino i Čeferin čestitali Marijanu Kustiću na predsjedničkoj inauguraciji

30.07.2021.

Infantino i Čeferin čestitali Marijanu Kustiću na predsjedničkoj inauguraciji
Foto: FIFA.com

Predsjednici krovnih nogometnih organizacija, Fife i Uefe, Gianni Infantino i Aleksander Čeferin, uputili su pisma čestitke na inauguraciji novom predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza, Marijanu Kustiću.

 

Infantino i Čeferin u svojim su čestitkama istaknuli činjenicu da je Kustić prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa postao jednoglasnom podrškom skupštinara, a da je to zaslužio predanim i profesionalnim odnosom na funkciji izvršnog direktora HNS-a.

Infantinovu i Čeferinovu čestitku prenosimo u cijelosti.

Dragi predsjedniče,

Želio bih vam uputiti čestitke i najbolje želje povodom izbora za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na četverogodišnji mandat, na Izbornoj skupštini HNS-a.

Vaše znanje i umijeće vođenja, vaša strast i iskustvo nedvojbeno će imati važan utjecaj na razvoj "najljepše igre“ u Hrvatskoj. 

Uvjereni u potencijal nogometa u Hrvatskoj, možete računati na moju osobno i podršku i pomoć FIFA-e u postizanju ovog cilja. Vrata našeg doma uvijek su otvorena ako želite razgovarati o nogometu, njegovom razvoju i promicanju njegovih vrijednosti.

Bio bih zahvalan kada biste mogli prenijeti moje čestitke novoizabranim članovima Izvršnog odbora, a vama i vašem timu želim sreću i uspjeh u svim izazovima koji su pred vama, u stvaranju trajne ostavštine za budućnost nogometa u Hrvatskoj.

Radujem se skorom susretu i želim, dragi predsjedniče, puno zdravlja vama i vašoj obitelji, prijateljima i voljenima.

Vaš Gianni Infantino

Gospodine predsjedniče, dragi Marijane,

Zaista sam zadovoljan što Ti mogu čestitati na jednoglasnom izboru za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Dolaziš na vodeću poziciju već potpuno pripremljen za daljnji razvoj i napredak nogometa u Hrvatskoj. Kao bivšem igraču poznat Ti je poseban osjećaj za loptu pod svojim nogama, a u ulozi izvršnog direktora HNS-a u kratkom vremenu si postigao vrlo značajan napredak u poboljšanju i izgradnji nove infrastrukture, razvoju ženskog nogometa, a sudjelovao si u uspjesima svih nogometnih selekcija, čije je nastupe bilo apsolutno zadovoljstvo gledati.

Želim Ti sve najbolje, Marijane, na početku prvog mandata na mjestu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Od osamostaljenja Hrvatske, sada već 30 godina, odnos UEFA-e i HNS-a je bogat i produktivan, a dolaskom na novu poziciju trebaš samo pitati kako UEFA može i ubuduće pomoći hrvatskom nogometu.

S poštovanjem i uz najljepše želje,

Aleksander Čeferin

Foto: Getty Images

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri