Okupljanje u ponedjeljak

Tri nova igrača na popisu Hrvatske U-21

30.08.2021.

Tri nova igrača na popisu Hrvatske U-21
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se za utakmice s Azerbajdžanom i Finskom uz nekoliko promjena u sastavu.

S prvotnog popisa izbornika Igora Bišćana otpali su Marco Pašalić (zbog mišićne ozljede lijevog bedra) i Mario Vušković (zbog problema sa skakačkim koljenom), kao i Martin Baturina te Marko Bulat, koji će također propustiti rujanske utakmice iz zdravstvenih razloga. Bayernov Josip Stanišić zbog ozljede stopala neće konkurirati za utakmicu s Azerbajdžanom u Velikoj Gorici, ali će se potencijalno priključiti suigračima za gostovanje u Finskoj.

Izbornik Bišćan naknadno je uputio pozive Josipu Mitroviću, Gabrielu Vidoviću i Mariju Čuiću.

Utakmica s Azerbajdžanom na rasporedu je 2. rujna, a dvoboj u Finskoj bit će odigran 7. rujna.

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Verona), Nikola Čavlina (Dinamo).

Braniči: Boško Šutalo (Verona), David Čolina (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Krešimir Krizmanić (Gorica), Nikola Soldo (Lokomotiva), Josip Stanišić (Bayern), Josip Šutalo (Dinamo).

Vezni: Denis Bušnja (Rijeka), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Adrian Liber (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg), Josip Mitrović (Gorica), Gabriel Vidović (Bayern), Mario Čuić (Hajduk).

Napadači: Ivan Dolček (Hajduk), Antonio Marin (Šibenik), Stipe Biuk (Hajduk), Roko Šimić (RB Salzburg), Marin Ljubičić (Hajduk).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri