Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Podržite Vatrene na Poljudu

Prodaja ulaznica za
utakmicu protiv
Slovenije

01.09.2021.
Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Slovenije
foto: Dražen Patarčić/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Nakon odluke Stožera civilne zaštite RH od 30. kolovoza da je i dalje dopuštena organizacija javnih okupljanja na kojima sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, utakmica Hrvatska - Slovenija bit će odigrana uz prisutnost gledatelja koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu pa, shodno tome, javnost mora biti upućena u proces kupnje ulaznica. 

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovenije na stadionu Poljud (7. rujna u 20:45 sati) organizirana je putem interneta i na blagajnama Spaladium Arene i to po sljedećim cijenama:

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 6. rujna (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad sredina: 200 kn
Zapad: 150 kn
Istok sredina: 120 kn
Istok: 100 kn
Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad sredina: 250 kn
Zapad: 200 kn
Istok sredina: 150 kn
Istok: 120 kn
Sjever/Jug: 100 kn

Blagajne Spaladium Arene bit će otvorene u ponedjeljak, 6. rujna, od 12 do 22 sata, odnosno u utorak, 7. rujna, od 9 do 21 sat.

SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. 

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je osigurao testiranje putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Cijena testiranja bit će 50 kn po osobi, a punkt za testiranja bit će otvoren ispred Spaladium Arene u sljedećim terminima:

Ponedjeljak, 6. rujna, od 12:00 do 22:00 sata
Utorak, 7. rujna, od 9:00 do 21:00 sat

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti do četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske, ali ne može biti državljanin Republike Slovenije zbog Uefinih epidemioloških mjera koje zabranjuju prodaju ulaznica gostujućim navijačima za rujanske kvalifikacijske utakmice.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

Učitaj više