Finski ispit

Pandur: "Nema podcjenjivanja, ali idemo po tri boda"

07.09.2021.

Pandur: "Nema podcjenjivanja, ali idemo po tri boda"
Foto: Dražen Patarčić/HNS

Mlada hrvatska U-21 reprezentacija danas u Finskoj (17 sati, HNTV) nastavlja svoj put u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2023. godine. Poslije pobjede nad Azerbajdžanom (2:0) na otvaranju ciklusa, izabranike Igora Bišćana u Ouluu očekuje novi ispit.

 

Vratar Ivor Pandur svjestan je da posao neće biti lagan.

"Analizirali smo Finsku, znamo da su tvrda momčad i na njihovom terenu neće biti lako. No, znamo i da smo mi kvalitetnija momčad. Neće biti jednostavno, ali ako budemo odradili sve što trener traži od nas, vjerujem da ćemo napraviti pozitivan rezultat. Sigurno ih nećemo podcijeniti, idemo po tri boda i ostanak na vrhu skupine. Moramo biti kompaktni, slušati zahtjeve trenera i sve će biti kako treba", rekao je vratar Verone i hrvatske U-21 reprezentacije, koji ističe dobru atmosferu u momčadi.

“Puno je novih lica pa je u početku bilo malo grča. Znali smo da nam treba pobjeda da bi se atmosfera opustila. Sada je atmosfera stvarno dobra, a svako novo okupljanje će nas još više zbližiti”.

Roko Šimić bio je strijelac jednog pogotka protiv Azerbajdžana.
  
"Da nema ovakve momčadi u kojoj su svi profesionalci, teško bih zabio taj gol. Momčad je najzaslužnija. Nevjerojatan je osjećaj nositi dres reprezentacije, a tu sam i s najboljim prijateljem, Lukasom Kačavendom, s njim je sve lakše. A i on se dobro snašao u reprezentaciji Finska? Ići ćemo jako i po pobjedu”, zaključio je Šimić.

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri