Povijesna suradnja

Video: SuperSport postao naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa

13.09.2021.

Video: SuperSport postao naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Drago Sopta/HNS

U Zagrebu je danas svečanim potpisivanjem ugovora sportska kladionica SuperSport postala naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa. Najmasovnije nogometno natjecanje tako će u sezoni 2021./22. nositi ime SuperSport Hrvatski nogometni kup, počevši od utakmica šesnaestine finala koje su na rasporedu ovog tjedna.

Na svečanom potpisivanju ugovora, održanom u hotelu DoubleTree by Hilton, sudjelovali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina, članovi uprave kladionice SuperSport Goran Đurić i Radim Haluza te predsjednik uprave tvrtke VOX-nogomet i glavni urednik HNTV-a Ivan Blažičko. Uz naslovno sponzorstvo natjecanja, kladionica SuperSport izravno će financijski pomoći i klubovima domaćinima u fazi šesnaestine finala Kupa.

Foto: Drago Sopta/HNS

 
"Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa. Raduje nas činjenica da ćemo imati još veću vidljivost natjecanja diljem zemlje kroz televizijske prijenose, kao i da ćemo kroz ovo partnerstvo izravno pomoći klubovima domaćinima u organizaciji utakmice", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.
 
"Hrvatski nogometni kup zaslužuje naslovnog sponzora i zato nas raduje ova suradnja sa SuperSportom. Ovo je važan korak u daljnjoj komercijalizaciji natjecanja pod okriljem HNS-a, koji potvrđuje iznimnu popularnost i potencijal hrvatskog nogometa", istaknuo je izvršni direktor Saveza Tomislav Svetina.

Foto: Drago Sopta/HNS

 
"Izuzetno smo zadovoljni zbog postignutog dogovora s HNS-om o sponzorstvu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Svjesni smo koliko naši igrači vole i prate nogomet, i koliko im je upravo Kup zanimljivo natjecanje zbog svoje neizvjesnosti, pa nas čini ponosnima da tako važno natjecanje nosi ime SuperSporta", izjavio je član uprave kladionice SuperSport Goran Đurić.
 
"SuperSportu je iznimno važno ulagati u daljnji razvoj hrvatskog nogometa i zato nam je drago objaviti kako ćemo svakom klubu domaćinu šesnaestine finala donirati 10.000 kuna kao pomoć u organizaciji utakmica, što će im, duboko vjerujemo, dati dodatni vjetar u leđa i učiniti ovosezonski Kup još zanimljivijim", dodao je član uprave SuperSporta Radim Haluza.

"Hrvatska nogometna televizija od svog osnutka za misiju ima promociju hrvatskog nogometa i zato nas raduje biti partner u ovom vrijednom dogovoru. HNTV će izravno prenositi pet utakmica šesnaestine finala, što je rekordan broj prijenosa u ovoj fazi natjecanja, što će osigurati još veću vidljivost i klubovima, ali i novom naslovnom sponzoru natjecanja, SuperSportu", izjavio je Ivan Blažičko, glavni urednik HNTV-a.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri