Nogometna akademija

Natječaj za edukaciju UEFA PRO trenera

20.09.2021.

Natječaj za edukaciju UEFA PRO trenera
Foto: Drago Sopta/HNS

Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza raspisuje natječaj za upis na edukaciju trenera i trenerica UEFA PRO po modelu i programu Uefe i Nogometne akademije HNS-a. 

Edukacija je organizirana u trajanju od 420 (+60) sati koncentrirane nastave (4 semestra/8 modula + trenerska praksa).

Prijave za upis vrše se isključivo putem elektronske prijavnice na internetskim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza https://hns-cff.hr/hns/nogometna-akademija/ dok se dokumentacija može predati isključivo preporučeno poštom u Nogometnu akademiju HNS-a, Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete. Natječajno razdoblje u kojem će biti otvorena mogućnost prijave je od 20. rujna do 20. listopada 2021. godine.


Nakon provjere pristiglih prijava te potpunih dokumentacija pristupnika, bit će objavljena lista kandidata koji zadovoljavaju sve kriterije raspisanog natječaja i njihova bodovna lista prema bodovnim kriterijima upisa u Školu za UEFA PRO trenere. Ti će kandidati biti pozvani na polaganje prijemnog ispita (26. listopada 2021.) pred komisijom Nogometne akademije HNS-a.

Kandidati koji ne ostvare bodovne ili neke druge uvjete iz natječaja za izlazak na prijemni ispit, imaju pravo uvida u ostvareni bodovni status te mogu u roku od sedam dana od objave ove liste uputiti prigovor Upravnom vijeću Nogometne akademije HNS-a. Žalbeni rok ne odgađa rok prijemnih ispita. Nakon prijemnog postupka, a najkasnije do 5. studenoga bit će objavljena lista upisanih polaznika XI generacije Škole za UEFA PRO trenere.

Detaljne informacije mogu se pronaći na sljedećoj poveznici.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri