21. PH veterana HNS-a

Video: Titula porečkom Jadranu

27.09.2021.

Video: Titula porečkom Jadranu
Foto: Arhiva HNS

Porečki Jadran pobjednik je 21. prvenstva veterana Hrvatskog nogometnog saveza, održanog u Rovinju u organizaciji Komisije za veteranski nogomet Izvršnog odbora HNS-a.

 

U konkurenciji 18 momčadi Porečani su titulu ponijeli nakon što su u finalnoj utakmici uvjerljivo (3:0) svladali veterane Save Strmec. U susretu za treće mjesto veterani Rudara Dubrave Zabočke pobijedili su momčad Rudara iz Mihovljana poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca (5:4).

Foto: Arhiva HNS

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dean Bonaca iz pobjedničke momčadi, odakle dolazi i najbolji strijelac Mihajlo Bojić s deset postignutih pogodaka. Za najboljeg vratara proglašen je Ervin Horvatinec iz drugoplasirane momčadi Save Strmec.

Svečanu dodjelu pehara i priznanja uveličala je delegacija HNS-a, koju su činili dopredsjednik Mario Smodlaka, ujedno i predsjednik Komisije za veteranski nogomet, član Izvršnog odbora i predsjednik Nogometnog saveza županije Istarske, Darko Raić-Sudar, predsjednikovi savjetnici Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš i tajnik Nogometnog saveza županije istarske, Robi Fonović.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri