Nastavak kvalifikacija za SP 2022.

Prodaja ulaznica za utakmice protiv Cipra i Slovačke

28.09.2021.

Prodaja ulaznica za utakmice protiv Cipra i Slovačke
Foto: Drago Sopta/HNS

Internetska prodaja ulaznica za susrete Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine protiv Cipra i Slovačke počinje 28. rujna u 15 sati.

CIPAR – HRVATSKA
Larnaca, AEK Arena, 8. listopada u 21:45 sati (po lokalnom vremenu)

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače

Cijena ulaznice: 80 kn

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem interneta na portalu za ulaznice od utorka, 28. rujna,

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Vrijeme zamjene vouchera na stadionu bit će određeno naknadno i svi kupci će o tome dobiti obavijest putem elektroničke pošte.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Pravo na kupovinu Internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca). Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Rok za kupnju ulaznica je 1. listopada do 12:00 sati odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

Naglašavamo kako je kupnja ulaznica za hrvatske navijače za utakmicu protiv Cipra moguća isključivo putem internetskih stranica Hrvatskog nogometnog saveza te da hrvatskim navijačima neće biti moguće na blagajnama stadiona kupiti ulaznice ili pristupiti stadionu bez vouchera.

Napominjemo kako će ulazak na stadion biti omogućen isključivo onim navijačima koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu koja je izdana na temelju pune procijepljenosti ili preboljenja novog koronavirusa. EU digitalne COVID potvrde izdane na temelju PCR ili antigenskih testova neće biti priznate. Također napominjemo kako se neće priznavati drugačije potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. 

 

HRVATSKA – SLOVAČKA
Osijek, stadion Gradski vrt, 11. listopada u 20:45 sati

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovačke na stadionu Gradski vrt (11. listopada u 20:45 sati) organizirana je isključivo putem interneta.

Cijene ulaznica u pretprodaji, zaključno s 10. listopada (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad: 150 kn
Istok: 100 kn
Jug: 75 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad: 200 kn
Istok: 120 kn
Jug: 90 kn 

SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. 

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja

Svi navijači koji nisu cijepljeni i/ili nisu preboljeli COVID-19 mogu obaviti testiranje i potom dobiti EU digitalnu COVID potvrdu u svim testnim centrima koji upisuju testiranja u Centralni registar COVID-19 testiranja. Popis takvih testnih centara te dodatne informacija o testiranjima možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.koronavirus.hr/svi-testni-centri-u-republici-hrvatskoj/763

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je također osigurao i dodatnu mogućnost testiranja putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Punkt za testiranja bit će otvoren na sjevernom ulazu Sportske dvorane Gradski vrt u sljedećim terminima:

Nedjelja, 10. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 50 kn po osobi)
Ponedjeljak, 11. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 70 kn po osobi)

Svim navijačima koji se planiraju testirati na navedenom punktu preporučujemo da testiranje pokušaju obaviti što ranije kako bi izbjegli gužvu na punktu za testiranje uoči same utakmice.

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti do četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri