Vušković i Sučić o prioritetu pobjede

Bišćan: "Ovako je slađe, zadovoljan sam trudom i zajedništvom"

08.10.2021.

Bišćan: "Ovako je slađe, zadovoljan sam trudom i zajedništvom"
Foto: Varaždinske vijesti

Izbornik Igor Bišćan te reprezentativci Mario Vušković i Luka Sučić prokomentirali su vrijednu kvalifikacijsku pobjedu Hrvatske U-21 nad norveškim vršnjacima u Varaždinu (3:2).

Igor Bišćan

"Jako teška utakmica za nas, makar smo znali što nas čeka i na koji način suparnik igra. Dobro smo otvorili utakmicu, dobro smo izgledali u prvom poluvremenu, no malo smo se pogubili kada smo primili pogodak. Strijepili smo do kraja utakmice, stvarno su nezgodni s dugim loptama. Imali smo veće šanse u drugom dijelu, no nismo uspjeli postići još jedan pogodak koji bi nam donio mirnoću. Ipak, zato je ovako slađe uzeti tri boda protiv izravnog suparnika. Zadovoljan sam trudom, zajedništvom i elementima obvezne igre kojima smo se morali prilagoditi. Dosadašnje izvedbe dokazuju da su igrači ozbiljni i odgovorni i bilo bi šteta ne potvrditi to u Azerbajdžanu, premda su oni bolji od onog izdanja u Velikoj Gorici. Neće biti jednostavno nakon ove potrošnje i dugačkog puta. Napravit ćemo sve da dečki to shvate i onda bi trebalo biti sve u redu"

Mario Vušković

"Bila je to dosta zahtjevna utakmica, ali zasluženo smo uzeli tri boda protiv izravnog konkurenta za vrh skupine, a sada se idemo pripremati za Azerbajdžan. Pazili smo da na skokovima i dugim loptama uvijek imamo igrača više, no mislim da smo ostali koncentrirani do kraja i odradili svoj posao. Pogodak mi puno znači, ali najvažnije je da je momčad dobro odigrala i da smo pobijedili"

Luka Sučić

"Mislim da smo dobro odigrali, i nije važno kome se piše pogodak nakon mog udarca, najvažnije je da smo pobijedili. Fenomenalan je osjećaj igrati za Hrvatsku, nadam se da ćemo nastaviti s pobjedama. Sretan sam, a u Azerbajdžanu sigurno neće biti lako, no uvjeren sam da možemo do nova tri boda"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri