Premijerno izdanje

Dinamo pobjednik prvog Olea U-17 kupa

25.10.2021.

Dinamo pobjednik prvog Olea U-17 kupa
Foto: Arhiva HNS

Nogometaši Dinama pobjednici su prvog izdanja međunarodnog Olea U-17 kupa, domaćin kojemu je bila Novalja.

 

Dinamovci su u finalnom susretu pobijedili Osijek boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:3) nakon što je susret u osnovnom dijelu okončan bez pobjednika (1:1). U susretu za treće mjesto Vojvodina je svladala Rijeku 2:0. Prethodno je u polufinalnim susretima Dinamo svladao Vojvodinu 1:0, a Osijek bio bolji od Rijeke poslije izvođenja kaznenih udaraca (4:2) nakon što je u osnovnom dijelu susret okončan bez golova i pobjednika (0:0). U susretu za 5. mjesto Slaven Belupo je pobijedio Olimpiju 4:1.

Najboljim igračem proglašen je kapetan Dinama, Ivan Cvetko, najbolji strijelci su Ivor Žarkić (Dinamo), Amar Zahirović (Osijek) i Sergej Levak (Osijek), najbolji vratar je Aleksandar Vukelić (Osijek), a trofej za fair-play “Anselmo Šonje” zaslužila je momčad Rijeke. Žiri za dodjelu priznanja činili su Daniel Šarić, Matjaž Florijančič i Tomislav Perković.

Foto: Arhiva HNS

Turnir je održan u organizaciji tvrtke Hoteli ML d.o.o. i Nogometnog kluba Novalja, uz pokroviteljstvo Hrvatskog nogometnog saveza, Grada Novalje i Turističke zajednice Grada Novalje, a svojim su ga prisustvom uveličali dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Damir Mišković, izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić, odnosno instruktori HNS-a, Sergej Milivojević i Marin Smoje.

Foto: Arhiva HNS

Organizacijski odbor turnira činili su Ivica Lukanović, Boris Milanović, Ivica Datković, Ivica Župan i Mirko Korkut, a utakmice su sudili Vedran Jelenčić, Marko Balen, Hrvoje Mađarić i Ivica Radošević.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri