Oršić pogodio izravno iz kornera

Video: Identične pobjede Dinama, Istre 1961 i Lokomotive, prošla i Gorica

27.10.2021.

Video: Identične pobjede Dinama, Istre 1961 i Lokomotive, prošla i Gorica
Foto: Drago Sopta/HNS

Dinamo, Istra 1961 i Lokomotiva na današnjim su gostovanjima pobijedili rezultatom 3:2 i osigurali četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kao i Gorica, koja je kod kuće slavila 2:0.

Nakon što su Osijek, Hajduk i Slaven Belupo u utorak osigurali svoje mjesto u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, u srijedu je isto pošlo za rukom Dinamu, Gorici, Istri 1961 i Lokomotivi.

Branitelj naslova Dinamo gostovao je kod vodećeg drugoligaša, a nakon što su Gojak i Andrić s jedne te Gbane i Čikvar s druge strane ispisali na semaforu 2:2, pobjednički je pogodak za Modre postigao Oršić - izravno iz udarca iz kuta!

Gorica je otpor Mladosti iz Ždralova slomila pogocima Stojanovskog i Šrolera u drugom poluvremenu, a Istra 1961 slavila je kod Rudara iz Labina 3:2, uz dva pogotka Belje i jedan Serderova. Strijelci za domaćine bili su Ličul i Boucaux.

Lokomotiva je kod Varaždina također slavila rezultatom 3:2. Zagrepčanima su pobjedu osigurali Aliyu, Pivarić (11m) i Kačavenda, dok su za Varaždin pogađali Stolnik i Postonjski (11m).

Posljednji će četvrtfinalist biti pobjednik dvoboja Oriolik - Rijeka, koji je na rasporedu 13. studenoga.

SuperSport Hrvatski nogometni kup, osmina finala:
BSK Bijelo Brdo - Dinamo 2:3
Gorica - Mladost Ždralovi 2:0
Rudar Labin - Istra 1961 2:3
Varaždin - Lokomotiva 2:3

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri