Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

Na Maltu samo cijepljeni

Informacije o
ulaznicama za
utakmicu protiv Malte

04.11.2021.
Informacije o ulaznicama za utakmicu protiv Malte
foto: Drago Sopta/HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Weibo
 • RSS

Hrvatska reprezentacija će 11. studenoga odigrati gostujuću kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte, a navijači Vatrenih ulaznice za navedenu utakmicu moći će kupiti putem interneta od 4. studenoga u 12 sati.

MALTA – HRVATSKA
Ta' Qali, Nacionalni stadion, 11. studenoga u 20:45 sati

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače

Cijena ulaznice: 80 kn (sjeverna tribina)

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem interneta na portalu za ulaznice . Prodaja ulaznica počet će 4. studenoga u 12 sati te će trajati do 9. studenoga u 12 sati, odnosno do iskorištenja raspoloživih ulaznica.

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Vrijeme i mjesto zamjene vouchera na stadionu pisat će na samom voucheru.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca). Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Prema posljednjim informacijama Ministarstva vanjskih i europskih poslova (u trenutku objavljivanja ove vijesti,  4. studenoga), putovanje na Maltu dozvoljeno je putnicima koji imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj ili u nekoj drugoj od zemalja navedenih na popisu (https://legislation.mt/eli/ln/2021/300/eng) i to isključivo uz potvrdu o punoj procijepljenosti. Potvrde o preboljenju novog koronavirusa, o negativnom testu, o primitku druge doze cjepiva prije manje od 14 dana ili o primljenoj jednoj dozi cjepiva koje se prima u najmanje dvije doze (poput cjepiva Comirnaty proizvođača Pfizer) neće se priznavati kao dostatni dokumenti za ulazak u Maltu. Napominjemo kako osobe koje su preboljele novi koronavirus mogu priložiti dokaz o preboljenju (pozitivan PCR test) i potvrdu o primitku barem jedne doze cjepiva kao dokaz o punoj procijepljenosti.

Djeca između 5 i 11 godina mogu ući na Maltu uz predočenje negativnog PCR testa koji nije stariji od 72 sata te ako u državu ulaze uz roditelje/skrbnike koji su potpuno procijepljeni.

Svi putnici koji putuju na Maltu trebaju popuniti i izjavu o zdravstvenom stanju i lokaciji putnika (PLF), koja je dostupna na sljedećoj poveznici: https://app.euplf.eu/#/.

Napominjemo kako su epidemiološke mjere podložne promjenama te kako su svi gledatelji dužni provjeriti  ispunjavaju li kriterije za ulazak na Maltu na sam dan ulaska u državu. Naglašavamo kako Hrvatski nogometni savez nije nadležno tijelo za informacije o međunarodnim putovanjima za vrijeme pandemije te svim navijačima koji planiraju putovati na Maltu savjetujemo da za sva dodatna pojašnjenja redovito provjeravaju najnovije informacije o uvjetima ulaska na Maltu, koje su dostupne na stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova (http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/malta,85.html).

 • Rasprodane sve ulaznice iz javne prodaje

  03.05.2022.

  Rasprodane sve ulaznice iz javne prodaje

  Sve ulaznice za finale Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Hajduka 26. svibnja u Splitu, koje su bile dostupne u javnoj prodaji, kao i one iz kvote Hajduka, rasprodane su.   Budući da je HNK...

 • Posljednji dan za prijave za ulaznice za Svjetsko prvenstvo

  27.04.2022.

  Posljednji dan za prijave za ulaznice za Svjetsko prvenstvo

  U četvrtak, 28. travnja u 11:00 sati završava prodaja ulaznica za navijačke sektore za hrvatske navijače za utakmice FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru.   Nakon što je u prvoj fazi prodano više od...

 • Informacije o prodaji ulaznica za finale SuperSport HNK

  22.04.2022.

  Informacije o prodaji ulaznica za finale SuperSport HNK

  U finalu ovosezonskog izdanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa sastaju se HNK Rijeka i HNK Hajduk, a ulaznice su dostupne preko klubova finalista. Finalna utakmica SuperSport Hrvatskog nogometnog...

 • Otvorena prodaja ulaznica za hrvatske navijače

  13.04.2022.

  Otvorena prodaja ulaznica za hrvatske navijače

  Od 13. travnja otvorena je prodaja ulaznica za navijačke sektore za hrvatske navijače za utakmice FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru, a prijave će se zaprimati do 28. travnja.   Nakon što je u prvoj...

Učitaj više