Na Maltu samo cijepljeni

Informacije o ulaznicama za utakmicu protiv Malte

04.11.2021.

Informacije o ulaznicama za utakmicu protiv Malte
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska reprezentacija će 11. studenoga odigrati gostujuću kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte, a navijači Vatrenih ulaznice za navedenu utakmicu moći će kupiti putem interneta od 4. studenoga u 12 sati.

MALTA – HRVATSKA
Ta' Qali, Nacionalni stadion, 11. studenoga u 20:45 sati

POVEZNICAUlaznice za hrvatske navijače

Cijena ulaznice: 80 kn (sjeverna tribina)

Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem interneta na portalu za ulaznice . Prodaja ulaznica počet će 4. studenoga u 12 sati te će trajati do 9. studenoga u 12 sati, odnosno do iskorištenja raspoloživih ulaznica.

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Vrijeme i mjesto zamjene vouchera na stadionu pisat će na samom voucheru.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca). Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

Prema posljednjim informacijama Ministarstva vanjskih i europskih poslova (u trenutku objavljivanja ove vijesti,  4. studenoga), putovanje na Maltu dozvoljeno je putnicima koji imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj ili u nekoj drugoj od zemalja navedenih na popisu (https://legislation.mt/eli/ln/2021/300/eng) i to isključivo uz potvrdu o punoj procijepljenosti. Potvrde o preboljenju novog koronavirusa, o negativnom testu, o primitku druge doze cjepiva prije manje od 14 dana ili o primljenoj jednoj dozi cjepiva koje se prima u najmanje dvije doze (poput cjepiva Comirnaty proizvođača Pfizer) neće se priznavati kao dostatni dokumenti za ulazak u Maltu. Napominjemo kako osobe koje su preboljele novi koronavirus mogu priložiti dokaz o preboljenju (pozitivan PCR test) i potvrdu o primitku barem jedne doze cjepiva kao dokaz o punoj procijepljenosti.

Djeca između 5 i 11 godina mogu ući na Maltu uz predočenje negativnog PCR testa koji nije stariji od 72 sata te ako u državu ulaze uz roditelje/skrbnike koji su potpuno procijepljeni.

Svi putnici koji putuju na Maltu trebaju popuniti i izjavu o zdravstvenom stanju i lokaciji putnika (PLF), koja je dostupna na sljedećoj poveznici: https://app.euplf.eu/#/.

Napominjemo kako su epidemiološke mjere podložne promjenama te kako su svi gledatelji dužni provjeriti  ispunjavaju li kriterije za ulazak na Maltu na sam dan ulaska u državu. Naglašavamo kako Hrvatski nogometni savez nije nadležno tijelo za informacije o međunarodnim putovanjima za vrijeme pandemije te svim navijačima koji planiraju putovati na Maltu savjetujemo da za sva dodatna pojašnjenja redovito provjeravaju najnovije informacije o uvjetima ulaska na Maltu, koje su dostupne na stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova (http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/malta,85.html).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri