Potpisan višegodišnji ugovor

PSK postaje sponzor Hrvatskog nogometnog saveza

05.11.2021.

PSK postaje sponzor Hrvatskog nogometnog saveza
Foto: Drago Sopta/HNS

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza danas je potpisan vrijedan ugovor kojim PSK postaje jedan od sponzora HNS-a i hrvatske reprezentacije.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i direktor marketinga PSK, Damir Garvanović.

PSK, koji uvijek ponosno ističe svoje hrvatsko porijeklo i kvalitetu te prvenstvo na hrvatskom tržištu (Prva Sportska Kladionica, odnosno Hattrick-PSK), sada i kao dio međunarodne tvrtke Fortuna Entertainment Group, vodeće omnichannel tvrtke (prisutnost u više kanala, kroz vlastite poslovnice i sportske terminale u partnerskim kafićima te online platformama) za sportsko klađenje i igre u centralnoj i istočnoj Europi, promovira i podržava hrvatski sport, posebno nogomet i njegove vrijednosti, ne samo u Hrvatskoj nego i šire u Europi i svijetu.

Foto: Drago Sopta/HNS


"Zahvaljujem g. Garvanoviću i cijelom timu PSK-a na povjerenju. Sportsko iskustvo i strast čine PSK našim prirodnim partnerom. To uključuje i zaštitu integriteta natjecanja i svih sudionika, kao i odgovorno igranje, te mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili i zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja hrvatskih sportskih vrijednosti u interesu svih navijača i javnosti", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Foto: Drago Sopta/HNS


"Zahvaljujemo predsjedniku Saveza, g. Kustiću, i njegovim suradnicima na angažmanu pri dogovaranju ove suradnje. PSK dugi niz godina ulaže u hrvatski sport, posebice u nogomet, a suradnja s HNS-om vrhunac je naših težnji za dobrom igrom i uzbuđenjem kojeg pruža hrvatska nogometna reprezentacija, na samo zbog svoje globalne popularnosti i uspjeha, nego zbog svega onog što ona predstavlja za sve nas. Smatramo da se vrijednosti PSK, timska igra, izvrsnost, strast i poštovanje te međusobna podrška, savršeno poklapaju s onim što predstavljaju HNS i Vatreni, i da će zato ova suradnja donijeti puno zadovoljstva svima koji vole igru... jer volimo kad igra Hrvatska. Želimo biti zajedno u igri i zajedno u ponosu. I na čestu navijačku poruku, dodao bih i našu sportsku poruku: Igraj Hrvatska! Samo igraj!", izjavio je direktor marketinga PSK, Damir Garvanović.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri