Okupljanje reprezentacije

Vatreni odradili prvi trening na Maksimiru

08.11.2021.

Vatreni odradili prvi trening na Maksimiru
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska reprezentacija odradila je na maksimirskom travnjaku prvi trening uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga).

 

Kapetan Vatrenih, Luka Modrić, priključio se momčadi i odradio trening u hotelu, a u teretani maksimirskog stadiona odvojeno od ostatka momčadi trenirali su Lovren, Majer, Livaja, Sučić i Brozović. 

Josip Brekalo napravio je po dolasku u Zagreb dijagnostički pregled ozlijeđenog mišića lista i magnetska rezonancija nije pokazala oštećenja. Brekalo je trening odradio po posebnom režimu i trčao laganim intenzitetom te će postepeno biti uključen u puni trening.

Foto: Drago Sopta/HNS

Vatreni će na maksimirskom stadionu odraditi trening i u utorak, a u srijedu putuju na Maltu. Svjetske doprvake čekaju dva završna ogleda u skupini H Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru - 11. studenoga gostuju na Malti, a 14. studenoga dočekuju Rusiju na rasprodanom Poljudu. Hrvatska je već osigurala barem dodatne kvalifikacije, a s dvije pobjede može osigurati direktan plasman u Katar kao prvoplasirana reprezentacija u skupini.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri