Međunarodni ispiti

Ivana Martinčić i Fran Jović sude kvalifikacijske susrete za SP u Kataru

09.11.2021.

Ivana Martinčić i Fran Jović sude kvalifikacijske susrete za SP u Kataru
Foto: hnk-gorica.hr

Ivana Martinčić i Fran Jović predvodit će u ulozi glavnih sudaca hrvatske ekipe koje će dijeliti nogometnu pravdu na predstojećim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

 

Ivana Martinčić bit će glavna sutkinja u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Njemačke i Lihtenštajna u četvrtak od 20.45 sati. Nakon što je postala prva žena u ulozi glavnog suca jedne utakmice HT Prve lige, a u listopadu odsudila kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija između Latvije i San Marina, Ivana Martinčić zaslužila je još jedno veliko međunarodno priznanje. Predvodit će hrvatsku sudačku ekipu u kojoj će joj kao linijski suci pomagati Goran Pataki i Sanja Rođak-Karšić, VAR biti Duje Strukan, AVAR Bojan Zobenica, a u ulozi četvrtog suca Igor Pajač.

Na međunarodnoj sceni nastupit će još jedna hrvatska sudačka ekipa, koja će nogometnu pravdu također dijeliti u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru između Malte i Slovačke 14. studenoga od 15 sati. Fran Jović bit će glavni sudac, a njegovi pomoćnici Hrvoje Radić i Bojan Zobenica, četvrti sudac bit će Dario Bel, VAR Duje Strukan, a AVAR Mario Zebec.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri