Novi izazovi za Hrvatsku U-21

Šutalo: "Ne smijemo se opustiti", Marin: "Jedva čekamo utakmicu"

10.11.2021.

Šutalo: "Ne smijemo se opustiti", Marin: "Jedva čekamo utakmicu"
Foto: Arhiva HNS

Mladi Vatreni Boško Šutalo i Antonio Marin najavili su nadolazeće kvalifikacijske oglede s Estonijom u Puli i Austrijom u Riedu.

Nakon četiri uzastopne pobjede - dva puta protiv Azerbajdžana te protiv Finske i Norveške - izabranike Igora Bišćana očekuje domaći sraz s Estonijom. Mladi Vatrene svoje će suparnike, koji u aktualnom kvalifikacijskom ciklusu još nisu postigli niti pogodak, dočekati u Puli, u srijedu 11. studenoga, s početkom u 18:00 sati.

U utorak, 16. studenoga, mlada hrvatska nogometna reprezentacija, vodeća momčad kvalifikacijske Skupine A, gostovat će u Riedu kod Austrije.

Boško Šutalo

"Imamo sve pobjede, ali želimo tako i nastaviti. Čekaju nas dvije bitne utakmice, u kojima želimo svih šest bodova. Radit ćemo na treninzima najbolje što možemo, analizirat ćemo, a atmosfera je kao i uvijek odlična. Estonija još nije postigla niti jedan pogodak, ali ne smijemo se opustiti, nego ući maksimalno ozbiljno u utakmicu, bez obzira tko je na drugoj strani. Na njih smo fokusirani, no u mislima su nam i Austrijanci, jedni od izravnih konkurenata za prvo mjesto, te ćemo se pripremati i za njih kako bismo pokušali do sva tri boda. Puno je novih igrača, ali vidimo kroz rezultate da je generacija dobra i da možemo parirati prošloj generaciji. Cilj nam je plasirati se na Europsko prvenstvo"

Antonio Marin

"U svakoj smo utakmici išli na 100 posto, po pobjedu, i nadamo se da ćemo isto učiniti u dvije nadolazeće utakmice. Mislim da imamo stvarno dobru momčad i cilj je plasirati se na Europsko prvenstvo - ako je moguće, bez dodatnih kvalifikacija. Protiv Estonije važno je što prije postići pogodak, a napadači su spremni i jedva čekaju utakmicu. Jednako ćemo se pripremati i za Austriju, to će biti teška utakmica, ali također idemo po pobjedu. S izbornikom odlično komuniciramo i nemamo nikakvih zamjerki, jedva čekam doći u reprezentaciju i braniti hrvatske boje"

Foto: Dražen Patarčić/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri